Themadag “Met behoud van goed humeur”

“Gadverdamme, weer dat gezeik”
“O jee, straks heb ik het niet goed genoeg gedaan of vinden ze me niet meer aardig”
“Help! Ik moet nog zo veel”
“Zucht! Wat vermoeiend allemaal”

Herken jij:

  • Bepaal jij wat je doet op een dag of in hoeverre bepaalt de dag jou?
  • Ben je vooral bezig met allerlei zaken die moeten en in welke mate is er ruimte voor wat jij zelf wil?
  • Verlopen de dagen naar tevredenheid of bemerk je interne of externe conflicten?
  • Welke invloed heeft dit op je humeur? Weet jij je goede humeur te behouden of komen daar wel eens rimpelingen of zelfs golfslagen in?

Het lijkt alsof we steeds meer accepteren dat dingen ‘erbij horen’ of ‘dat we nu eenmaal zo zijn’. Laten we dat eens niet doen en nieuwsgierig zijn naar altijd een goed humeur.


Wat gaan we doen:

In deze dag gaan we kijken naar wat er gebeurt op het moment dat je je goede humeur verliest en wat er nodig is om een goed humeur te behouden dan wel zo snel mogelijk weer te bereiken.


Het hebben van een goed humeur is goed voor:

  • je gezondheid: je ervaart minder stress, minder onrust, je slaapt beter
  • de relatie met jezelf: je baalt minder vaak van jezelf, schiet minder snel in een emotionele reactie, je bent vaker blij en trots, je bent meer tevreden met wat je doet en zegt
  • de relatie met anderen: je schiet minder snel in een emotie als boosheid of angst, je bent gezelliger, hebt meer humor, bent meer samen met de ander, je weet duidelijker wat je wil en weet dat op een goede manier te bereiken

We gaan deze dag niet alle problemen in één keer allemaal oplossen, we gaan kijken naar de methode die je daar zelf voor kan gebruiken. Ieder moment opnieuw. We gaan dit toepassen op casuïstiek en we gaan hier zelf in oefenen*.

 

Voor wie is deze training?

Voor mensen die de wens hebben om iets in hun eigen gedrag of emoties te willen veranderen. Die hier zelf meer sturing in willen krijgen. Die de moed hebben om naar hun eigen stommiteiten te kijken met de nieuwsgierigheid om hiervan te leren en het in de toekomst anders te gaan doen. En laten we dit vooral doen met behoud van goed humeur!  🙂

Het begint bij inzicht, maar het blijft niet bij alleen weten. Er gaan pas echt dingen veranderen als je iets anders gaat doen. Welke andere of nieuwe mogelijkheden je hebt gaan we samen ontdekken. Oud gedrag verdwijnt als je er nieuw en verbetert gedrag voor in de plaats zet. Hierdoor kom je krachtiger en met meer tevredenheid in het leven te staan.

 

Praktisch:

Deze dag vindt plaats op vrijdag 23 november, van 9.30 tot 16.00 uur.

Aan Seinstraat 22 – 3e etage, 1223 DA in Hilversum.

Tijdens deze dag is er een koffie, thee en een lunchbuffet.

Investering voor deze dag is 150 euro.

Betaal je privé, dan wordt de factuur op haptotherapie gezet en is het bedrag inclusief de BTW.

Betaal je zakelijk, dan is het of coaching of communicatietraining en is het bedrag exclusief de BTW.

 

Voor meer informatie of aanmelden, neem gerust contact met mij op via 06-49211815, heleenelfrink@gmail.com of via het contactformulier.

Heel graag tot dan!

Hartelijke groet,

Heleen Elfrink

 

 

* We doen i.p. geen rollenspelen. Het kan zijn dat het wenselijk is iets tegenover mij of een ander te oefenen, dan zetten we dat in.

 

css.php