Waarom voel ik me zo (artikelen)

Op deze pagina verschijnen vanaf binnenkort artikelen die volgen op de vraag “Waarom voel ik me zo?” Denk aan thema’s als:

  • Eenzaamheid
  • Schuldig
  • Boos
  • Geïrriteerd
  • Angstig
  • Onrustig
  • Vol in mijn hoofd
  • Etc.

Allerlei verschillende thema’s wil ik gaan beantwoorden en meer uitleg geven over wat dit precies is, hoe het werkt en wat je er mogelijk mee zou kunnen. Zodat je, als je dit thema herkent bij jezelf, je er hopelijk meer van begrijpt en daarmee jezelf meer gaat begrijpen.

Mocht een thema of meerdere je raken en zou je er graag meer over willen weten en zou je graag willen weten hoe dat bij jou specifiek werkt (want dat kan ik niet altijd uitleggen, in het artikel houd ik het meer algemeen, maar we kunnen altijd naar jouw specifieke situatie kijken samen), kijk dan of er toevallig een themadag over dit onderwerp wordt gegeven, want daar gaan we ook in op ieders persoonlijke vraag of neem contact met me op via 06-49211815 of via de mail naar heleenelfrink@gmail.com.

Ik wens je veel inzichten, rust vanuit begrijpen en inspiratie toe!

Hartelijke groet,
Heleen Elfrink

css.php