Themadag Hoe verander je gedachtes, gevoel en gedrag.

Hoe verander je gedachtes, gevoel en gedrag.

Over denken, intelligentie, de werking van je eigen brein en hoe een verandering voor een ander gevoel, andere gedachtes en ander gedrag kunnen leiden. En dat kun je zelf doen, door te doen!

Intelligentie is de ruimte waarin je dingen waarneemt.
Wanneer ben je bewust aan het waarnemen en wanneer gebeuren de dingen gewoon. Waar ben je in dialoog met jezelf, ben je aan het nadenken, twijfelen, mopperen, piekeren, je aan het irriteren, etc. en wat betekent dat precies.
De kunst is om niet die dialoog te willen oplossen, maar om stil te gaan staan en naar die dialoog te kijken.

Wie is degene die deze gedachtes, gevoelens heeft of dit gedrag vertoont? Diegene kan dat niet veranderen, daar kun je alleen armpje mee drukken. Door van bovenaf naar die persoon te kijken kun je het veranderen. Door de ruimte groter te maken dan waar je nu in gevangen zit.

Je kunt zo intelligent zijn als je jezelf toestaat. Door je eigen ruimte zo groot mogelijk te maken kun je meer overzien. Van wat er gebeurt, maar ook welke mogelijkheden en opties heb je.

Op vrijdag 28 mei van 9.30 tot 16.00 uur gaan we dit onderzoeken en praktisch toepassen.

Onder voorbehoud dat het met inachtneming van de Corona-maatregelen mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen.

SNELLIUSSCHOOL HILVERSUM W.M. DUDOK, 1930-1932, Snelliuslaan 10, Hilversum

De training wordt gegeven in een oud schoolgebouw in Dudok-stijl aan Snelliuslaan 10 in Hilversum. In de ruimte is voldoende mogelijkheid om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. We komen met maximaal 6 deelnemers bij elkaar, waardoor het gevoel van een groep behouden blijft en we van en met elkaar kunnen leren. We gaan theoretische en praktisch aan de slag en voor iedereen een vertaalslag maken naar zijn / haar eigen situatie.
Deze trainingsdag bedraagt 150 euro, exclusief BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Heb je interesse, bel me op 06-49211815 of stuur een mail naar heleenelfrink@gmail.com.

Heel graag tot ziens!

css.php