Tarieven

Tarieven:

Ik werk vaak met langere afspraken, zodat we rustig de tijd hebben om een groter veld te overzien. We hebben dan een uur tot 1,5 uur de tijd, waardoor we vaak meer bereiken.
In mijn benadering maak ik geen onderscheid of je vraag te maken heeft met de privésfeer of zakelijk. Het gaat om jou als persoon en de interactie met jezelf en met je omgeving. Wat wil jij graag dat er verandert.

De investering voor een afspraak is 125 euro exclusief BTW.

Betaal je privé, dan kan het gefactureerd worden onder de noemer haptotherapie. Ik ben vrijgevestigd en niet meer aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor de factuur niet meer ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar, maar de sessie is dan wel vrijgesteld van BTW.  

Bij zakelijke coaching of communicatietraining komt er 21 % BTW bij.

Kom je met je partner, collega, broer / zus samen of duurt een gesprek langer dan 1,5 uur (bijvoorbeeld wenselijk bij een langere reisafstand), dan is het tarief 150 euro per gesprek exclusief 21 % BTW.

 

Voor bedrijven is het mogelijk een coachingstraject aan te gaan voor één van hun medewerkers of leidinggevenden. Het tarief is 120 euro per uur, exclusief de BTW. 
Ook zijn teamtrainingen of workshops op locatie mogelijk. Dit zijn trajecten op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Coaching on the job behoort tot de mogelijkheden. We kijken samen wat de vraag is en waarin het wenselijk is dat er meegekeken en gecoacht wordt op de werkvloer. Voor de reistijd hanteer ik een tarief van 60 euro per uur exclusief BTW, kilometers worden verrekend tegen het tarief van 28 cent / kilometer. 


Teamcoaching & teamtraining:

Naast individuele coaching coach en train ik ook teams en maatschappen. Dit kan teamcoaching zijn, vaardigheidstrainingen of het begeleiden van intervisie. Dit zijn trajecten op maat. Afhankelijk van de grootte van het team en/of de vraag doe ik dit samen met een collega. Ik werk met verschillende mensen samen. Voor meer informatie of vrijblijvend een exploratie, neem gerust contact met mij op.  


Mentavitalis:
Als coach / trainer ben ik onder andere aangesloten bij het professionele netwerk van Mentavitalis. Een organisatie die werkend Nederland helpt mentaal vitaal te blijven. Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met Mentavitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van coaching gebruik maken. Voor meer informatie kijk op: www.mentavitalis.nl 

Annuleren:

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak of training / workshop. Komt je na die tijd je afspraak niet na, dan wordt deze in rekening gebracht.

WKKGZ:

Als ondernemer in de zorg ben ik verplicht de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) geregeld te hebben. Dit heb ik gedaan via Solo-partners.

css.php