Tarieven

Tarieven:

Ik werk met langere afspraken, zodat we rustig de tijd hebben om een groter veld te overzien. We hebben dan zo’n uur tot 1,5 uur de tijd, waardoor we vaak meer bereiken.
In mijn benadering maak ik geen onderscheid of je vraag te maken heeft met de privésfeer of zakelijk. Het gaat om jou als persoon en de interactie met jezelf en met je omgeving. Wat wil jij graag dat er verandert.

De investering voor een afspraak is 125 euro exclusief BTW.

Betaal je privé, dan kan het gefactureerd worden onder de noemer haptotherapie. Ik ben vrijgevestigd en niet meer aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor de factuur niet meer ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar, maar de sessie is dan wel vrijgesteld van BTW.  

Bij zakelijke coaching of communicatietraining komt er 21 % BTW bij.

Kom je met je partner, collega, broer / zus samen of duurt een gesprek langer dan 1,5 uur (bijvoorbeeld wenselijk bij een langere reisafstand), dan is het tarief 150 euro per gesprek exclusief 21 % BTW.


Naast individuele sessies bied ik ook groepstrainingen en workshops aan. Deze zijn een hele dag, waarin  we gericht werken op een bepaald thema of specifiek onderwerp. De kosten voor een hele dag zijn 197 euro.

Dit is inclusief BTW als het als haptotherapie wordt gefactureerd, exclusief BTW als het als coaching wordt gefactureerd voor kleinere bedrijven of ZZP-ers. Voor grotere bedrijven zijn de kosten van een trainingsdag 247 euro exclusief BTW.
De trainingsdag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsmateriaal.

Voor bedrijven is het mogelijk een coachingstraject aan te gaan voor één van hun medewerkers of leidinggevenden. Het tarief is 120 euro per uur, exclusief de BTW. 
Ook zijn teamtrainingen of workshops op locatie mogelijk. Dit zijn trajecten op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Coaching on the job behoort tot de mogelijkheden. We kijken samen wat de vraag is en waarin het wenselijk is dat er meegekeken en gecoacht wordt op de werkvloer. Voor de reistijd hanteer ik een tarief van 60 euro per uur exclusief BTW, kilometers worden verrekend tegen het wettelijke tarief van 19 cent / kilometer.


Teamcoaching & teamtraining:

Per oktober ben ik gestart met een opleiding tot systemisch teamcoach en teamtrainer. Mocht je voor je team, praktijk of afdeling interesse hebben in een trainingssessie of een coachingsvraag hebben, neem gerust contact met mij op. Ik begeleid jullie graag.

Mentavitalis:
Als coach / trainer ben ik aangesloten bij het professionele netwerk van Mentavitalis. Een organisatie die werkend Nederland helpt mentaal vitaal te blijven. Wanneer je werkgever of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar een samenwerking met MentaVitalis heeft, kun je kosteloos en vertrouwelijk van coaching gebruik maken. Voor meer informatie kijk op: www.mentavitalis.nl 

Annuleren:

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak of training / workshop. Komt je na die tijd je afspraak niet na, dan wordt deze in rekening gebracht.

WKKGZ:

Als ondernemer in de zorg ben ik verplicht de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) geregeld te hebben. Dit heb ik gedaan via Solo-partners.

css.php