Tarieven

Tarieven:

Ik werk met langere afspraken, zodat we rustig de tijd hebben om een groter veld te overzien. We hebben dan zo’n 1,5 de tijd, waardoor we vaak meer bereiken.
In mijn benadering maak ik geen onderscheid of je vraag te maken heeft met de privésfeer of zakelijk. Het gaat om jou als persoon en de interactie met jezelf en met je omgeving. Wat wil jij graag dat er verandert.

De investering voor een afspraak is € 95,- als je privé betaald.

De factuur kan op naam van haptotherapie, dat is BTW vrijgesteld.
Het kan ook als coaching of communicatietraining en dan komt er 21 % BTW bij.

Ik ben lid van de beroepsvereniging de VVH, via hen is ook de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) geregeld.
(gedeeltelijke) Vergoeding vanuit een aanvullende zorgverzekering is mogelijk, dit is afhankelijk van je zorgverzekering en je aanvullende pakket.

Naast individuele sessies bied ik ook groepstrainingen en workshops aan. Deze zijn een hele dag, waarin  we gericht werken op een bepaald thema of specifiek onderwerp. De kosten voor een hele dag zijn 160 euro.

Dit is inclusief BTW als het als haptotherapie wordt gefactureerd, exclusief BTW als het als coaching wordt gefactureerd voor kleinere bedrijven of ZZP-ers. Voor grotere bedrijven zijn de kosten van een trainingsdag 200 euro exclusief BTW.
De trainingsdag is inclusief koffie, thee, lunch en trainingsmateriaal.

Voor bedrijven is het mogelijk een coachingstraject aan te gaan voor één van hun medewerkers of leidinggevenden. Het tarief is 100 euro per uur, exclusief de BTW. 
Ook zijn teamtrainingen of workshops op locatie mogelijk. Dit zijn trajecten op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Annuleren:

Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak of training / workshop. Komt je na die tijd je afspraak niet na, dan wordt deze in rekening gebracht.

css.php