Een energieboost na een perfecte dag

Helemaal enthousiast en voldaan kwam ik vorige week terug van mijn ééndaagse training over perfectionisme. Het weekend voor de training schoot ineens de gedachte door mijn hoofd dat ik geen gemakkelijk publiek had gekozen: “perfectionisten”. Haha, die verwachten natuurlijk een perfecte training.

Ik kan je vertellen dat ik mijn format ietwat omgegooid heb gedurende de dag en dat het uiteindelijk een hele succesvolle dag geweest is.

Met welke vraagstukken kwamen mijn deelnemers binnen?A+, klein

“Ik wil alleen het allerbeste”

“’s Nachts denk ik nog na over de dag en wat ik anders kan kunnen / willen / moeten doen. Hierdoor slaap ik vaak slechter of later dan ik wil.”

“Ik wil heel graag leren hoe ik dingen gemakkelijker los kan laten. Ik ben altijd bezig met hoe het nog beter en meer kan.”

 

En hoe gingen ze de deur weer uit?

–          Met een heel goed gevoelimpossible

–          Concrete handvatten

–          Grip op hun eigen proces

–          Inzichten in eigen blinde vlekken

–          Vol inspiratie, energie en ideeën.

Één van de deelnemers vertelde mij afgelopen maandag aan de telefoon dat ze nu gelijk merkt dat ze meer zaken los kan laten. Dat ze duidelijker een focus heeft en nu écht de telefoon heeft gepakt en heeft gebeld. Iets wat ze hiervoor niet durfde en niet deed. Ze dacht er wel over na en wilde het ook wel, maar deed het niet en afgelopen week heeft ze het dus wel gedaan! “Ik zet mezelf meer, het krijgt steeds duidelijker vorm en dat geeft een heel goed gevoel”, zegt ze. “Ik ben heel blij met de adviezen en concrete handvatten die je gegeven hebt.”

Kortom, een zeer geslaagde en waardevolle dag die ik op dinsdag 14 januari 2014 wegens succes opnieuw ga aanbieden.

Wil jij dit ook voor jezelf of gun je het je partner, collega, vriend of vriendin omdat je ziet dat hij of zij meer energie, tijd en geld verliest dan hij/zij wil, kijk dan snel op Masterclass “met minder inspanning naar een perfect resultaat in 1 dag”. Let op, er geldt nu een speciale snelle beslissersprijs van € 197,- ex BTW. Deze early bird is maar geldig tot 14 december. Geef je dus snel op.

 

 

 

About admin

Persoonlijke en zakelijke ondernemerscoach. Haptotherapeut, businesscoach, systemisch geschoold en gespecialiseerd kinderverpleegkundige. Hilversum.
Comments are closed.
css.php